Var inte rädd

‹ tillbaka

Vi är lurade om vi vaccinerar våra barn mot COVID-19

2021-11-08

Nu börjar de första oberoende studierna av vaccinerna mot COVID-19 att dyka upp. De visar att vaccinerna inte förhindrar infektion som förväntat.

Nu sägs i stället att vaccinerna förhindrar symtomatisk covid-19. Nya data visar dock att dödsfall i covid-19 bland fullt vaccinerade växer https://justidag.info/fully-vaccinated-die-from-covid.  

Vaccinerna kan ha allvarliga negativa effekter på vissa barn. http://justidag.info/coronapandemin/vilka-biverkningar-kommer-vaccinerna-att-ha-pa-barnen/

Att inte ge vaccinet till barn är förmodligen en effektivare hälsoinsats än att ge vaccinet   http://justidag.info/dodsfall-av-covid-ar-otroligt-sallsynta-bland-barn  

Men det  finns ett starkt tryck i media för att vaccinera barn. 

Pfizer sa att dess vaccin var 90 % effektivt för att förhindra symtomatisk Covid hos barn i åldrarna 5 till 11, med hänvisning till data från kliniska prövningar.

New York Times fredag 22 oktober 2021, 09:31 EST

”Företaget lämnade informationen till Food and Drug Administration, som förväntades släppa sin egen analys av uppgifterna senare på fredagen.”

Med vacciner sägs 90 procent vara skyddade från sjukdom. Är den fördelen värd de kända, dolda och framtida negativa effekterna av vaccinerna?

Moderna vill också komma in i spelet:

Modernas vaccin mot coronavirus är säkert och ger ett kraftfullt immunsvar hos barn i åldrarna 6 till 11, säger företaget.

NYT, måndagen den 25 oktober 2021 09:45 EST

En månad efter att immuniseringen var klar hade barnen i Modernas studie antikroppsnivåer som var 1,5 gånger högre än de som sågs hos unga vuxna, sa företaget.

 

Här är en kommenterad sammanfattning av en nyhet från Reuters 25 oktober 2021:

_Moderna Inc sa på måndagen att dess COVID-19-vaccin genererade ett starkt immunsvar och tolererades generellt väl hos barn i åldrarna sex till 11 år, och företaget planerar att skicka in uppgifterna till tillsynsmyndigheter snart.

Notera ordet "generellt väl"

_Moderna sa att dess tvådosvaccin genererade virusneutraliserande antikroppar hos barn och säkerheten var jämförbar med vad som tidigare setts i kliniska prövningar av ungdomar och vuxna.

Notera ordet "jämförbar" och hur var de tidigare prövningarna 

_En panel av FDA-rådgivare kommer att rösta på tisdag om de ska godkänna rivalen Pfizer och BioNTechs COVID-19-vaccin för användning hos barn i åldrarna fem till 11 år.

_Moderna COVID-19-vaccinet har godkänts för vuxna över 18 år och fick nyligen godkännande för en tredje dos hos vissa amerikaner.

_Sverige har pausat användningen av Moderna-vaccinet för yngre åldersgrupper efter rapporter om fall av hjärtinflammation hos unga vuxna.

Moderna sa att majoriteten av biverkningarna i studien, som hade 4 753 deltagare, var milda eller måttliga i svårighetsgrad, med trötthet, huvudvärk, feber och smärta vid injektionsstället som de vanligaste.

Notera ordet "majoriteten". Till den ursprungliga texten från Reuters: https://www.msn.com/en-us/news/us/moderna-says-its-covid-19-vaccine-protective-safe-in-young-children/ar-AAPVCeV