Var inte rädd

‹ tillbaka

Vad händer egentligen i Sverige?

7 januari 2022

Dessa dagar verkar alla drabbas av influensa och förkylningar. I stället för att ge traditionella råd om influensa och förkylningar är myndigheterna desperata och fortsätter att driva på om vacciner även om det är uppenbart att de inte hjälper mot den pågående influensaepidemin.

COVID-vaccin är tänkt att stoppa covid-19 och inte säsongsinfluensa. För att göra det ännu mer förvirrande påstår ingen längre att Covid-vaccinerna stoppar spridningen av covid-19. Inte de lokala myndigheterna, inte WHO och inte ens vaccintillverkarna.

Vi behöver här inte ens hänvisa till referenser eftersom media är fulla av rapporter.

Sverige införde aldrig några egentliga nedstängningar och Sverige hade inte heller strikta masktvång. I stället följde Sverige WHO:s riktlinjer för pandemiplanering 2019, som övriga västländer verkade ignorera och gör så än idag.  Läs de sammanfattande rekommendationerna här! 

Detta är ett av de viktigaste dokumenten för att förstå paniken i pandemin.

Folkhälsomyndighetens chef Anders Tegnell sa följande på TV i början av covid-19-pandemin, i april 2020, om 2019 års årliga konferens om beredskap inför pandemier. "Alla var överens om hur man skulle tackla pandemin", sa han, "sedan gick alla hem och gjorde tvärtom!"  I stället för att följa planen fick alla panik... vi har skrivit om detta tidigare i detta inlägg


Ingen verkar ha en bra förklaring till varför influensan försvann i början av 2020 och hela 2021. Den bästa förklaringen kanske är att den inte försvann utan kallades COVID-19 under pandemin.