Var inte rädd

‹ tillbaka

Kommer barn att dö av COVID vaccinerna?

2021-06-30

Med jämna mellanrum kommer det rapporter om dödsfall runt om i världen orsakade av COVID-vaccinerna. Den första rapporten vi uppmärksammade i denna blogg var en rapport från Norge där 13 åldringar dog direkt efter vaccinering. https://justidag.info/coronapandemin/doedsfall-av-vaccin-i-norge/  Sedan dess duggar liknande rapporter tätt men får inte mycket uppmärksamhet. 

Om man går till Folkhälsomyndigheten får man svar på många frågor men där står inget om riskerna att dö av vaccinationerna.

 https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/vaccination-mot-covid-19/fragor-och-svar-om-vaccination-mot-covid-19/

Söker man direkt på FHMs hemsida blir resultatet: ”Inga träffar på frasen "dödsfall efter vaccin" inom hela webbplatsen”. Alltså varken bekräftande eller lugnande besked.  I USA finns däremot ett register som bevakar utvecklingen. Även om det inte är exakta uppgifter ger de anledning till eftertanke.

https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19

Huvudsakligen upptas fall som inträffat inom 48 timmar efter vaccineringen. De långsiktiga biverkningarna vet vi ännu inte mycket om. 

Sedan man relativt nyligen har börjat vaccinera ungdomar har man fått in rapporter om 423 allvarliga biverkningar varav nio med dödlig utgång bland 12 – 17 år gamla. 

De flesta rapporterade dödsfall av vaccinerna förnekas regelmässigt av myndigheterna. Det är svårt att veta vad som är sant. Den som lever kanske får se.